Atakum Ortaokulu

Belgegeçer : 0 362 5026194
WEB https://atakumortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. 861 SK. ATAKUM ORTAOKULU BLOK NO 60 ATAKUM / SAMSUN
VİZYON : Çağın gerektirdiği teknolojik gelişmeleri takip edebilen çevre ile sıkı ve sağlıklı ilişkiler kurabilen her türlü yeniliğe açık her zaman azimli,Milli manevi değerlere bağlı bireyler yetiştirmek. Atakum’ da Başarının yeni adresi olmak. Okul çalışanlarının öğrencilerin ve velilerin Atakum Ortaokulu ailesinde olmaktan mutlu olduğu Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilen Fikirlerin tartışıldığı değil ortak çözümlerle değerlendirildiği yer olmak VİZYONUMUZDUR
MİSYON : Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu düşünceyi ilke edinip, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak potansiyellerini en üst düzeyde gerçekleştirmelerini fırsat tanımak; bu konuda kimseyi değil kendimizi rakip görerek daha mükemmeli yakalamak en önemli arayışımızdır.
BAŞARILAR : Birinci dönemde yapılan müsabakalarda şu sonuçlar alınmıştır. Küçük kız basketbol takımımız; ilçe 1.si, il 3.sü, yıldız kız basketbol takımımız; ilçe 1. si, il 3.sü olmuştur. Yine küçük erkek basketbol takımımız ilçe 3.sü olmuştur. Yüzme sporunda il birinciliği, geleneksel okçuluk yarışlarında il birinciliği, İkinci dönemde de faaliyetlerimiz devam edecektir. Resim yarışmalarında ve satranç yarışmalarında da çeşitli başarılarımız mevcuttur.

Saatler : Ders Başlama: 07.20 Ders Bitiş : 13.00
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Ulaşım için minibüs, halk otobüsü ve raylı sistem toplu taşıma seçenekleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri : İstiklal Mah. 861.sokak no:60 55200 Atakum/SAMSUN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Samsun Merkez İlçesi olan ATAKUM´un Türkiş Semtinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Sporlar Okçuluk, Zeka Oyunları, Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Basketbol,
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK Araştırma Projeleri
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 proje sergisi E-Twinning projesi 6 adet